Oslo Sneaker Fest 5 Year Anniversary.

by Henrik Buzzi


Oslo Sneaker Fest i samarbeid med Juicy inviterer til årets jubileum.

Oslo Sneaker Fest feirer fem år, og inviterer alle til årets fest på BLÅ i Oslo 6. september. Oslo Sneaker Fest er en festival for alle som er interessert i sneakers, og hele kulturen rundt street wear. 

Sneakerkulturen er på stadig framgang i Norge, og Oslo Sneaker Fest har i fire år vært et møtested for samlere fra hele Norge, så vel som andre land. Nå er tiden kommet for fem årsjubileet, og vi satser på den samme gode stemningen som de foregående årene. 

Som vanlig vil private samlere være på plass for å vise fram det ypperste av joggesko, og her vil det være både kjøp, salg og bytte. Street-artists, tattoo-artists, VJ´s og DJ-er gjør live-performances for å skape god stemning. Nytt for jubileumsåret er at det blant annet vil bli holdt konkurranser med virkelig fete premier. I tillegg vil en rekke populære brands være til stede for å vise frem nye produkter.

På årets fest kan besøkende få se noen av landets største samlinger av sneakers, og møte entusiaster som mer enn gjerne deler på både kunnskap og engasjement. Men dette er på ingen måte bare for de aller ivrigste samlere. Her vil det også være konkurranser og aktiviteter som passer for både små og store. Når det gjelder utvalget av sko til salgs, vil det være både dyre sjeldenheter, og billige kupp. Og til deg som hadde et par Nike Air Max eller Air Jordans på slutten av 80-tallet, her vil du garantert få se modellene du hadde som ung. 

Vi avslutter feiringen med et realt JUICY afterparty!

Arrangementet begynner kl 14.00 og varer til kl 22:00
Cc: Gratis og fri alder

Afterparty med Patski Love & Chris Stallion sitt legendariske klubbkonsept Juicy inne på Blå fra kl 23:00 
Cc: 150,-

Bli med å feire jubileet vårt, og bidra til å gjøre Oslo Sneaker Fest 2014 til en virkelig minneverdig hendelse.

 

OSF 2014 POSTER PRINT.jpg